Κοπή βασιλόπιτας 2020

Το Σάββατο (25.01.20), μετά την πρωινή προπόνηση, ο ΑΜΕΙΝΙΑΣ έκοψε τη βασιλόπιτα του 2020, ως επιστέγασμα της περσινής θετικής χρονιάς και καλοσώρισμα της χρονιάς που ξεκίνησε!

Η λιτή αυτή εκδήλωση την οικογένειας του ΑΜΕΙΝΙΑ, που έγινε για τους αθλητές, κυρίως τους μικρούς, αν και διαφορετική απ΄τις συνήθεις αγωνιστικές εκδηλώσεις, διεξήχθη σε πολύ όμορφο κλίμα και ήταν μια ευχάριστη «αλλαγή»
στην αθλητική καθημερινότητα.
Φυσικά από τη γιορτή δεν έλειψαν το καθιερωμένο κομμάτι της πίτας με ένα ποτηράκι χυμού, μαζί με τις ευχές για μία ακόμα επιτυχημένη χρονιά με υγεία και όμορφες στιγμές εντός και εκτός αθλητικού περιβάλλοντος!

Ευχαριστούμε πολύ τις κυρίες του συλλόγου, ξέρουν αυτές, για τη διοργάνωση της γιορτής καθώς και όλους όσοι βοήθησαν σε αυτή.

Επίσης, ευχαριστούμε την εταιρεία «Άθλημα Α.Ε.Β.Ε.» και το κ.Αμάραντο για την ευγενική προσφορά των δώρων στους τυχερούς, οι οποίοι βρήκαν τα πέντε φλουριά των ηλικιακών κατηγοριών.

...και του χρόνου!

Διαβάστε περισσότερα ΝΕΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Αθλητές που ξεχώρισαν

...για περισσότερους αθλητές μας πατήστε εδώ

ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και ενημερωθείτε πρώτοι για Νέα, Αποτελέσματα Αγώνων κ.α.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ