Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παμπαίδων Α΄– Παγκορασίδων Α΄ (Κ 16) Αγιος Κοσμάς 28 – 6 – 2020

Την Κυριακή 28 Ιουνίου 2020, διεξήχθησαν στο στάδιο του ΕΑΚΝ «Αγίου Κοσμά», οι αγώνες του Διασυλλογικού πρωταθλήματος της ηλικιακής κατηγορίας Παμπαίδων – Κορασίδων Α’, του 13ου ομίλου ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αθήνας.

Η περιορισμένη (εξ ανάγκης) συμμετοχή, η απουσία γονέων και θεατών και η διεξαγωγή των αγώνων με τήρηση συγκεκριμένου πρωτόκολου, λόγω μέτρων κορονοϊού, επηρέασαν το «κλίμα» των αγώνων.
Ωστόσο, παρά τις δυσκολίες λόγου του πρωτόγνωρου των συνθηκών, οι νεαροί αθλητές που συμμετείχαν, αγόρια και κορίτσια, έδωσαν τον αγώνα τον καλό και ανέδειξαν την αξία του «ευ αγωνίζεσθαι», σε αυτό βοήθησε ο υψηλός συναγωνισμός και οι πολύ καλές επιδόσεις που επιτεύχθηκαν.
Δυναμική για μια ακόμη φορά η συμμετοχή του ΑΜΕΙΝΙΑ, οι όμορφες αθλητικές εικόνες και η χαρά του αγώνα, η μικρότερη ανταμοιβή για την προσπάθεια των παιδιών με καλές και αξιόλογες επιδόσεις, που καταδεικνύουν και όρεξη για διακρίσεις!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
Οι συμμετοχές και οι επιδόσεις των αθλητών και αθλητριών του ΑΜΕΙΝΙΑ είναι οι ακόλουθες:

Διαβάστε περισσότερα ΝΕΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Αθλητές που ξεχώρισαν

...για περισσότερους αθλητές μας πατήστε εδώ

ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και ενημερωθείτε πρώτοι για Νέα, Αποτελέσματα Αγώνων κ.α.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ