Η αθλήτρια του Αμεινία Ειρήνη Βασιλείου, στο στάδιο της Παλλήνης λίγο πριν την αναχώρηση της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

Αναμφίβολα, μία από τις καταξιωμένες και διακεκριμένες Ελληνίδες αθλήτριες του στίβου, είναι η Ειρήνη Βασιλείου.
Λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της για το όνειρο κάθε αθλητή, τη συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες, βρέθηκε για λίγο στο στάδιο Παλλήνης, δίνοντας μας μεγάλη χαρά.

Η εργατικότητα, η υπομονή, η επιμονή και προσήλωση στο στόχο, σε συνδυασμό με το ήθος της, την κατατάσσουν στους «αθλητές πρότυπα», ιδiαίτερα για τα μικρά παιδιά που μπαίνουν στο χώρο του αθλητισμού.
Μόνο που η τήρηση αποστάσεων – μέτρων, ένεκα του κορωνοϊού, δεν επέτρεψε στους μικρούς (αλλά και μεγάλους) αθλητές του ΑΜΕΙΝΙΑ, που έτυχε να προπονούνται, να εκφράσουν από κοντά το θαυμασμό τους στην συναθλήτρια τους, ωστόσο ελπίζουμε ότι θα τους δοθεί αυτή η ευκαιρία στο μέλλον.
Με την θετική σκέψη όλων, ευχόμαστε στην πρωταθλήτρια μας, όπως και σε όλη την ελληνική αντιπροσωπεία, καλές προσπάθειες!
Ευχαριστούμε τον Λάμπρο Στοιχειό, για τις πολύ ωραίες στιγμές που απαθανάτισε!

Διαβάστε περισσότερα ΝΕΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Αθλητές που ξεχώρισαν

...για περισσότερους αθλητές μας πατήστε εδώ

ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και ενημερωθείτε πρώτοι για Νέα, Αποτελέσματα Αγώνων κ.α.

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.