Ο ΑΜΕΙΝΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΒΡΑΥΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΝΙΚΟ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟ

Την Τετάρτη 8 Μαρτίου, σε μία λιτή εκδήλωση, συναισθανόμενοι την οδύνη μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, η αθλητική οικογένεια του ΑΜΕΙΝΙΑ και ο Δήμαρχος Παλλήνης κ. Αθανάσιος Ζούτσος, εξέφρασαν τα συγχαρητήρια στον Νικόλαο Ανδρικόπουλο για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου 2023.

Στο ταρτάν του σταδίου Παλλήνης, εκεί που ο αθλητής μας ξεκίνησε τα πρώτα του άλματα που τον οδήγησαν στη μεγάλη κατηγορία των ανδρών, οι λιλιπούτιοι αθλητές του συλλόγου, διέκοψαν για λίγο την προπόνησή τους και χειροκρότησαν τον πρωταθλητή μας, ελπίζοντας ότι στο μέλλον θα βρεθούν σε παρόμοια θέση.
Μετά την καθιερωμένη επίδοση αναμνηστικών, ο Δήμαρχος Παλλήνης και ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΑΜΕΙΝΙΑ, αναφέροντας πόση προσπάθεια χρειάζεται για να έρθει μία επιτυχία και πόσοι άνθρωποι βρίσκονται πίσω από αυτήν, του ευχήθηκαν, όπως και όλοι όσοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο στάδιο, υγεία, καλές προσπάθειες και στο μέλλον να μας δώσει τη δυνατότητα να καμαρώσουμε περισσότερες επιτυχίες και νίκες του.
Ο αθλητής μας, έχοντας ως επόμενο στόχο τη συμμετοχή και μια καλή παρουσία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, ευχαρίστησε για την τιμή που του έγινε.
Συγχαρητήρια Νίκο, μας έκανες υπερήφανους!

nikos andrikopoulos 2

nikos andrikopoulos 1

nikos andrikopoulos 3

Διαβάστε περισσότερα ΝΕΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Αθλητές που ξεχώρισαν

...για περισσότερους αθλητές μας πατήστε εδώ

ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και ενημερωθείτε πρώτοι για Νέα, Αποτελέσματα Αγώνων κ.α.

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.