Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα 2008

Εξαιρετικές αμφανίσεις και επιτυχίες από τους τέσσερις αθλητές του σωματείου μας,οι οποίοι είχαν προκριθεί και συμμετείχαν στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο παγκρήτιο στάδιο του Ηρακλείου στις 15-17 Απριλίου 2008.

Αναλυτικά ο Τζέιμι Καπετανάκης στα 2.000 μ στηπλ, αφού έκανε τον λαγό στον εαυτό του κατέλαβε την πρώτη θέση με τον πολύ καλό χρόνο 6'02''93. Είναι ο καλύτερος χρόνος στην κατηγορία τα τελευταία 7 χρόνια. Ο Ιάσωνας Μανδηλάς στα 110 μέτρα με εμπόδια, αν και ο μικρός του τελικού, καθώς φοιτεί στην πρώτη λυκείου, κατέλαβε την πέμπτη θέση με ατομικό ρεκόρ 14''95, χάνοντας την τέταρτη στα χιλιοστά. Η Βικτώρια Γεωργιάδου επίσης μικρή του τελικού, σε μια από τις πιο γρήγορες κούρσες των τελευταίων ετών κατέλαβε την όγδοη θέση συντρίβοντας το προηγούμενο ρεκόρ της με 15''00. Ο Αλμιάν Πρίφτη στα 600 μ των γυμνασίων κατέλαβε την έβδομη θέση με 1'33''51 και έδειξε ότι το μέλλον του ανήκει.

Διαβάστε περισσότερα ΝΕΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Αθλητές που ξεχώρισαν

...για περισσότερους αθλητές μας πατήστε εδώ

ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και ενημερωθείτε πρώτοι για Νέα, Αποτελέσματα Αγώνων κ.α.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ