ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ο ΑΜΕΙΝΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΒΡΑΥΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΝΙΚΟ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟ

Ο ΑΜΕΙΝΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΒΡΑΥΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΝΙΚΟ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟ

Την Τετάρτη 8 Μαρτίου, σε μία λιτή εκδήλωση, συναισθανόμενοι την οδύνη μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, η αθλητική οικογένεια του ΑΜΕΙΝΙΑ και ο Δήμαρχος Παλλήνης κ. Αθανάσιος Ζούτσος, εξέφρασαν τα συγχαρητήρια στον Νικόλαο Ανδρικόπουλο για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου 2023.

Περισσότερα

ΑΣΗΜΕΝΙΟΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΣΗΜΕΝΙΟΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

Ο τριπλουνίστας μας, Νικόλαος Ανδρικόπουλος, με νέο ατομικό ρεκόρ κλειστού στίβου 16.58m, κατέκτησε το ΑΣΗΜΕΝΙΟ μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλεστού Στίβου, που διεξήχθει 2-5 Μαρτίου 2023 στην Κωνσταντινούπολη.
Μετά τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στο Βελιγράδι (Μάρτιος 2022), στη δεύτερη εμφάνιση του σε Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, (1η στο Τόρουν της Πολωνίας το 2021), στην πέμπτη προσπάθειά του «προσγειώθηκε» στην «αργυρή» θέση του βάθρου.

Περισσότερα

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΑΘΛΗΤΩΝ – ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΑΜΕΙΝΙΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2023

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΑΘΛΗΤΩΝ – ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΑΜΕΙΝΙΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2023

Στον πρώτο μήνα του του 2023 αρκετοί αθλητές και αθλήτριες ξεκίνησαν την αγωνιστική τους δραστηριότητα, με καλές επιδόσεις. Οι αθλητικές συναντήσεις κλειστού στίβου, στις οποίες συμμετείχαν, αποτέλεσαν την ευκαιρία δοκιμής δυνάμεων και της κατάστασής τους, ενόψη και του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Α-Γ Κλειστού Στίβου, που θα γίνει στις 18 και 19 Φεβρουαρίου στο ΣΕΦ.

Περισσότερα

Με το βλέμμα στο 2023

Με το βλέμμα στο 2023

Η πρώιμη μετακορωνοϊού εποχή, είναι η εποχή των απόλυτων αντιφάσεων. Ο απότομος εγκλεισμός και η αναγκαστική εσωστρέφεια, έστρεψε ιδιαίτερα τις νεαρότερες ηλικίες στην αναζήτηση επικοινωνίας μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η άκριτη χρήση τους, έχρισε ως ειδήμονα τον κάθε τυχάρπαστο ή μη, οι οποίοι πολλές φορές,οδήγησαν ανθρώπους όλων των ηλικιών, πρώτον, στο να νομίζουν ότι έχουν γνώση για κάποιο θεμα και δεύτερον, να χειραγωγήσουν σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις ιδιαίτερα τις νεαρότερες ηλικίες. Ταυτόχρονα ο παλλαπλασιαμός των προβλημάτων της γενειάς των σημερινών γονιών εξαφάνισε τις αρχές και τις αξίες με τις οποίες μας μεγαλώσανε οι προηγούμενες γενειές, αφού η δύσκολη καθημερινότητα για εξεύρεση του επιούσιου, δεν αφήνει χρόνο πραγματικής ενασχόλησης με τους νέους ανθρώπους και η ελευθεριότητα που κυριαρχεί, δημιουργεί νέες τάσεις.

Εμείς στον ΑΜΕΙΝΙΑ, προσπαθήσαμε σε όλες τις εποχές, όχι μόνο να μυήσουμε στο αθλητικό ιδεώδες τους νέους αθλητές, αλλά και να διαπαιδαγωγήσουμε νέους ανθρώπους.

Περισσότερα

27οι Αναπτυξιακοί Αγώνες Στίβου

27οι Αναπτυξιακοί Αγώνες Στίβου "Αμεινίας ο Παλληνεύς"

Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022 πραγματοποιήθηκαν οι 27οι αναπτυξιακοί αγώνες στίβου ΑΜΕΙΝΙΑΣ Ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ στο στάδιο Παλλήνης.

Περισσότερα

Ημερίδα στίβου

Ημερίδα στίβου "Α.Ε.Μ. Αμεινίας ο Παλληνεύς" Σάββατο 8/10/2022

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα των αγώνων:

Περισσότερα

Διαβάστε περισσότερα ΝΕΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Αθλητές που ξεχώρισαν

...για περισσότερους αθλητές μας πατήστε εδώ

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Το υλικό μας και οι επιτυχίες μας!

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Έχουμε 8 και κάθε χρόνο
θέλουμε να έχουμε
περισσότερους

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

250
αθλητές
Υψηλού Επιπέδου

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

280
μικροί αθλητές
αποτελούν το Μέλλον μας

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ 2016

3 Συμμετοχές
1 Μετάλιο

ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ 2016

1 Συμμετοχή
1 Μετάλιο

ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ 2016

6 Συμμετοχές
4 Μετάλια

ΠΑΝΝΕΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ 2016

120 Συμμετοχές
54 Φιναλίστ στους Τελικούς
39 Μετάλια

Δείτε την πορεία του Συλλόγου μας

ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και ενημερωθείτε πρώτοι για Νέα, Αποτελέσματα Αγώνων κ.α.

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.