ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (Κ18) (ΣΑ 10 & ΚΥ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021)

Το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Ιουλίου, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κ18 2021, κλείνοντας την σειρά των Πανελλήνιων Αγώνων για φέτος.

Διαβάστε Περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ Κ16 (ΠΠΑ΄ – ΠΚΑ’) 4ος ΟΜΙΛΟΣ (ΠΑ 25 & ΣΑ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021)

Την Παρασκευή 25 και το Σάββατο 26 Ιουνίου, στις εγκαταστάσεις του ΕΑΚΝ «Αγ. Κοσμά», στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κ16, πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες του 4ου ομίλου (σωματείων Αθήνας, Δωδεκανήσου, Κυκλάδων, Λέσβου).

Διαβάστε Περισσότερα

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α' - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α' (Κ16) ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ 16 - 6 - 2021

Την Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021, διεξήχθησαν στο στάδιο του ΕΑΚΝ «Αγίου Κοσμά», οι αγώνες του Διασυλλογικού πρωταθλήματος της ηλικιακής κατηγορίας Παμπαίδων – Κορασίδων Α’ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αθήνας.

Διαβάστε Περισσότερα

Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων (Κ 18) Αγιος Κοσμάς 30 – 5 – 2021

Την Κυριακή 30 Μαΐου 2021, διεξήχθησαν στο στάδιο του ΕΑΚΝ «Αγίου Κοσμά», οι αγώνες του Διασυλλογικού πρωταθλήματος της ηλικιακής κατηγορίας Παίδων – Κορασίδων, του 12ου ομίλου ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αθήνας.

Διαβάστε Περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ AΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ “ΑΜΕΙΝΙΑΣ Ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ 2024”

Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΑΜΕΙΝΙΑΣ Ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ , προκηρύσσει, σε συνεργασία με τον Δήμο Παλλήνης, υπό την αιγίδα της Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Αθήνας, αγώνες στίβου με την ονομασία: “ΑΜΕΙΝΙΑΣ Ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ 2024”.
 Οι αγώνες θα διεξαχθούν με τους παρακάτω ειδικούς όρους :

Διαβάστε Περισσότερα

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α’ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α’

Το Σάββατο 13 Απριλίου 2024 πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Δημοτικό στάδιο Παλλήνης το Διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου Κ16 αγοριών και κοριτσιών με τεράστια αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία. Το πρόγραμμα περιελάμβανε όλα τα αγωνίσματα του στίβου που πραγματοποιούνται σε ένα τέτοιου είδους πρωτάθλημα, σε έναν από τους πολυπληθέστερους, αν όχι πολυπληθέστερο, όμιλους της χώρας. Σε αυτό τον αγώνα συμμετείχαν συνολικά 980 αθλητές και αθλήτριες (673 κορίτσια και 307 αγόρια) από 55 σωματεία της Αθήνας & της Ανατολικής Αττικής.

Διαβάστε Περισσότερα

Δεν είναι πια μαζί μας

Την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024, έφυγε από κοντά μας, ο φίλος και διαχρονικό μέλος του σωματείου μας, Παύλος Σπυθουράκης.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Αναπτυξιακοί Αγώνες Στίβου ΑΜΕΙΝΙΑΣ ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 30/9/2023

Ετοιμαστείτε για μια μέρα γεμάτη δράση και αθλητισμό! Οι Αναπτυξιακοί Αγώνες Στίβου ΑΜΕΙΝΙΑΣ ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ είναι εδώ και δεν θέλουμε να χάσετε αυτήν την ευκαιρία!

Όλοι οι μικροί μας φίλοι είναι προσκεκλημένοι να συμμετάσχουν σε αυτήν την αξέχαστη εμπειρία στον κόσμο του αθλητισμού! Φορέστε τα αθλητικά σας ρούχα, φέρτε τους φίλους σας και ελάτε να γνωρίσετε τον στιβο!

Ημερομηνία: 30/09/2023
Ώρα: Μια ώρα πριν το κάθε αγώνισμα (δείτε παρακάτω το πρόγραμμα)
Πρόγραμμα αγώνων
Για παιδιά γεννημένα από το 2010 ως το 2017

Διαβάστε Περισσότερα

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών Γυναικών Κ20 2023

Το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Σεπτεμβρίου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο Πάτρας, διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών και Γυναικών της ηλικιακής κατηγορίας Κ20 (Εφήβων – Νεανίδων).
Λόγω της αναβολής από τον αρχικό προγραμματισμό του Ιουλίου και υπό το βάρος της αλλαγής πόλης διεξαγωγής, εξαιτίας των τραγικών πλημμυρών της Λάρισας, η συμμετοχή αθλητών και αθλητριών της ηλικιακής αυτής κατηγορίας ήταν μικρότερη, χωρίς ωστόσο να λείψουν πολύ καλές προσπάθειες και αξιόλογες επιδόσεις.

Διαβάστε Περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΑΜΕΙΝΙΑΣ Ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ 2023

Πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 27 Μαίου στην Παλλήνη οι αγώνες στίβου "ΑΜΕΙΝΙΑΣ Ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ 2023" οι οποίοι διοργανώθηκαν από την ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΑΜΕΙΝΙΑΣ Ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ σε συνεργσία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αθήνας υπό την αιγίδα του δήμου Παλλήνης.

Διαβάστε Περισσότερα

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΑΜΕΙΝΙΑΣ Ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ 2023 ΚΑΙ ΓΚΡΟΥΠ ΣΤΟ ΜΗΚΟΣ

Αγαπητοί φίλοι

Μετά το πέρας των δηλώσεων συμμετοχής το πρόγραμμα των αγώνων "ΑΜΕΙΝΙΑΣ Ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ 2023" διαμορφώνεται σύμφωνα με το συνημμένο , καθώς και τα γκρουπ στο μήκος κ16 κοριτσιών και οι 12 συμμετέχοντες / ουσες στο μήκος ανδρών και γυναικών.

Σας περιμένουμε στην Παλλήνη να απολαύσουμε όμορφους αγώνες

Διαβάστε Περισσότερα

Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών - Κ20 Α/Γ - Έξαθλο Κ16 2023 Αγιος Κοσμάς 13 & 14/5/2023

Το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Μαΐου 2023, διεξήχθησαν στο στάδιο του ΕΑΚΝ «Αγίου Κοσμά», οι αγώνες του Διασυλλογικού πρωταθλήματος Ανδρών Γυναικών και Κ20 (Α/Γ) «Ατομικών Αγωνισμάτων», ταυτόχρονα με τον αγώνα 6άθλου Κ16, του ομίλου ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αθήνας.

Διαβάστε Περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ AΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ "ΑΜΕΙΝΙΑΣ Ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ 2023"

Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΑΜΕΙΝΙΑΣ Ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ , προκηρύσσει, υπό την αιγίδα της Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Αθήνας, σε συνεργασία με τον Δήμο Παλλήνης, αγώνες στίβου με την ονομασία: "ΑΜΕΙΝΙΑΣ Ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ 2023".
Το πρόγραμμα και οι όροι είναι παρακάτω.

Διαβάστε Περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Β ΦΑΣΗΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ Κ14 Κ12

Το Σάββατο 1η Απριλίου στο Δημοτικό στάδιο Παλλήνης πραγματοποιήθηκε η β' φάση του διασυλλογικού πρωταθλήματος Κ14 αγοριών/κοριτσιών και αγωνίσματα για τις κατηγορίες κ12 αγοριών/ κοριτσιών.
Τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Ο ΑΜΕΙΝΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΒΡΑΥΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΝΙΚΟ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟ

Την Τετάρτη 8 Μαρτίου, σε μία λιτή εκδήλωση, συναισθανόμενοι την οδύνη μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, η αθλητική οικογένεια του ΑΜΕΙΝΙΑ και ο Δήμαρχος Παλλήνης κ. Αθανάσιος Ζούτσος, εξέφρασαν τα συγχαρητήρια στον Νικόλαο Ανδρικόπουλο για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου 2023.

Διαβάστε Περισσότερα

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΑΘΛΗΤΩΝ – ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΑΜΕΙΝΙΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2023

Στον πρώτο μήνα του του 2023 αρκετοί αθλητές και αθλήτριες ξεκίνησαν την αγωνιστική τους δραστηριότητα, με καλές επιδόσεις. Οι αθλητικές συναντήσεις κλειστού στίβου, στις οποίες συμμετείχαν, αποτέλεσαν την ευκαιρία δοκιμής δυνάμεων και της κατάστασής τους, ενόψη και του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Α-Γ Κλειστού Στίβου, που θα γίνει στις 18 και 19 Φεβρουαρίου στο ΣΕΦ.

Διαβάστε Περισσότερα

Με το βλέμμα στο 2023

Η πρώιμη μετακορωνοϊού εποχή, είναι η εποχή των απόλυτων αντιφάσεων. Ο απότομος εγκλεισμός και η αναγκαστική εσωστρέφεια, έστρεψε ιδιαίτερα τις νεαρότερες ηλικίες στην αναζήτηση επικοινωνίας μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η άκριτη χρήση τους, έχρισε ως ειδήμονα τον κάθε τυχάρπαστο ή μη, οι οποίοι πολλές φορές,οδήγησαν ανθρώπους όλων των ηλικιών, πρώτον, στο να νομίζουν ότι έχουν γνώση για κάποιο θεμα και δεύτερον, να χειραγωγήσουν σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις ιδιαίτερα τις νεαρότερες ηλικίες. Ταυτόχρονα ο παλλαπλασιαμός των προβλημάτων της γενειάς των σημερινών γονιών εξαφάνισε τις αρχές και τις αξίες με τις οποίες μας μεγαλώσανε οι προηγούμενες γενειές, αφού η δύσκολη καθημερινότητα για εξεύρεση του επιούσιου, δεν αφήνει χρόνο πραγματικής ενασχόλησης με τους νέους ανθρώπους και η ελευθεριότητα που κυριαρχεί, δημιουργεί νέες τάσεις.

Εμείς στον ΑΜΕΙΝΙΑ, προσπαθήσαμε σε όλες τις εποχές, όχι μόνο να μυήσουμε στο αθλητικό ιδεώδες τους νέους αθλητές, αλλά και να διαπαιδαγωγήσουμε νέους ανθρώπους.

Διαβάστε Περισσότερα

Διαβάστε περισσότερα ΝΕΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Αθλητές που ξεχώρισαν

...για περισσότερους αθλητές μας πατήστε εδώ

ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και ενημερωθείτε πρώτοι για Νέα, Αποτελέσματα Αγώνων κ.α.

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.